OM

Jag som driver Equest Photography heter Catrin Egerfors. Jag är 26 år och bor på en liten hästgård strax utanför Stockholm där vi har 3 egna hästar. Min tävlingshäst Moses, ”pensionären” Mexxter och dressyrhästen Lambard. Hästintresset har funnits så länge jag minns, men fotointresset började på allvar 2005. Då lånade jag mammas lilla digitalkamera och min syster fick agera modell. Ganska snart insåg jag att det här vill jag fortsätta med och köpte då mina första digitala systemkamera Nikon D50 med tillhörande kitobjektiv. Nu efter några år har jag hunnit byta kamera fler gånger, och även samlat på mig en hel del objektiv och andra tillbehör.
Under 2009 startade jag Equest Photography efter att ha fotat en hel dag på en ponnytävling och insåg hur kul det var. På vardagarna så arbetar jag med logistik/administation, och på min fritid (när jag inte fotar) så tränar och tävlar jag med min häst Moses. Vill du läsa mer om mig och Moses, så hittar du min privata blogg här!

//

The girl behind this page is a 26 year old horse geek with a passion for photography
The result of that combination will be posted here on this page, i.e. mostly photographs of horses.
When I’m not working, or taking pictures I spend most of my time with my precious darling  Moses (yes, Moses is my horse) and you can read our blog here!