Fotobok

Fotoalbum

Gör en vacker fotobok med text

Om du vill kunna spara dina minnen är en fotobok ett perfekt alternativ. Vi kan erbjuda en fotobok snabb leverans där du själv väljer vilka bilder som ska vara med. Ta fram den och se tillbaka på alla roliga stunder.

Om du vill göra din fotobok lite mer personlig kan du välja en fotobok med text. Skriv någonting fint och vackert vid varje bild. Med vårt verktyg kan du välja bland flera olika typsnitt och designs. Du har verkligen chansen att göra en unik bok.

Vi är experter på fotoböcker på nätet och hjälper dig bevara minnen på bästa sätt. Hör av dig om du vill ha guidning om designen.

Skapa en fotobok redan idag

Det finns flera tillfällen då det är mysigt att göra en fotobok. Det kan vara i samband med ditt barns födelse, en födelsedag, ett bröllop eller en resa. Många tycker också det är trevligare att titta på bilder i en bok istället för på mobilen. Använd ett smidigt verktyg som gör det enkelt att  ladda upp bilder och lägga in dem i den ordning du vill.

Så skapar du en fotobok du blir nöjd med

Vi vill förstås att du ska bli nöjd med den fotobok du beställer. Följ alltid instruktionerna för hur bilder och text ska läggas in. Det är t ex viktigt att bilderna har rätt upplösning. Håll dig även innanför eventuella ramar så att ingen del av fotot klipps bort. BestÄll en fotobok med garanti så att du kan skicka tillbaka den om något inte blir som du tänkt dig.

Gör en fotobok med beskrivning till bilderna

Vi har lång erfarenhet av att skapa olika fotoböcker och vet vilket betydelsefullt minne dessa är .

Tack vare dagens teknik kan du enkelt lägga till dina egna detaljer och göra en helt unik bok att spara själv eller ge bort.

Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du alltid höra av dig till kundtjänst. De ger gärna tips och råd om hur du kan designa din bok för att den ska sticka ut. Det gäller allt från text till omslag.

Missa inte att göra en fotobok med text där du själv kan lägga till en liten beskrivning vid varje bild!

Omdömen om fotoböcker

Gustav Karlsson

Fotobok från studenten
Jag ville överraska min dotter och ge henne en fotobok från studenten. Det var mycket enkelt att beställa från denna sajten och hon blev otroligt nöjd med den fina boken.

Sebastian Andersson

Foton från semstern
Vi hade tagit en massa bilder på vår första semester och jag ville spara de bästa i ett album. Jag fick tips om denna sidan och är väldigt nöjd med resultatet.

Alexia Vertis

Fotobok förlovning
Jag ville skapa en fotobok från vår förlovningsfest och detta var den bästa sajten. Det fanns så många detaljer som gjorde boken vacker och unik. Kommer verkligen att beställa igen.

En fotobok som håller

När du beställer din fotobok här på hemsidan kan du räkna med att varje foto trycks i allra högsta kvalitet. Det är en garanti.

Du ska få en fotobok som håller i år efter år och som alltid är ett minne för livet oavsett när du beställer.

Du kan välja att få din fotobok i ett par olika material och omslag. Dessutom ser du alltid i verktyget hur den kommer se ut innan du får den. Vi arbetar ständigt på att ge dig fler funktioner och alternativ så du kan experimentera med dina foton och minnen.